Wednesday 26 November 2014

3320 Een afsluitbare raamsluiting zónder sleutel; de AXA raamsluiting 3320-81-92

Heeft u ook zo'n hekel aan een overvolle sleutelbos, maar wil u wel genieten van het veilige gevoel wat sloten met zich mee brengen? Dan is de 3320-81-92 wellicht een interessante optie voor u. De raamsluiting is namelijk afsluitbaar zonder sleutel. Dan denkt u misschien 'maar wordt de sluiting daar niet veel minder veilig van?' Nou, nee. Veiligheid is een van de key performances bij AXA. Ze doen er daarom ook alles aan om hierin wereldwijd de beste te zijn. Tot op heden is dit ze verrassend goed gelukt. Getuige hiervan is het Keurmerk Veilig Wonen van de Politie en het keurmerk van de SKG.

Ook geniet deze raamsluiting van een ventilatiestand. Hierdoor kunt u uw huis voorzien van frisse lucht. Dit resulteert in een prettige en gezondere leefomgeving.


AXA - Raamsluiting 3320 -81-92

AXA - Raamsluiting 3320 -81-92
Productinformatie van de AXA raamsluiting 3320-81-92
De AXA raamsluiting 3320-81-92 is geschikt voor naar binnendraaiende draai- en valramen. Het is de linkse uitvoering van de 3320-serie. Hij is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit houdt in dat het aluminium waar de raamsluiting van is gemaakt bewerkt is. Deze bewerking (anodiseren) zorgt er voor dat het aluminium roestbestendig en slijtagebestendig is. Al met al is dit dus een proces wat de kwaliteit van het product ten goede beïnvloed. Door deze bewerking krijgt het product een mooie glans over zich heen. De champagnekleurige (kleurcode F2) raamsluiting is daarom ook een lust voor het oog.

Montage
Voordat u uw aankoop doet is het verstandig om te kijken naar de montagewijze van het product. Hieronder zijn de verschillende mogelijkheden grafisch weergegeven. Dit zijn de manieren waarop u het product op uw raam of kozijn kunt monteren.

        

Het product wordt geleverd compleet met sluithaak en bevestigingsmiddelen. De benodigde montageruimte van de 3320-81-92 wordt op de volgende afbeelding weergegeven:

Voor een gedetailleerde beschrijving van de montage met een sluithaak kunt u de handleiding lezen.

No comments:

Post a Comment