Friday 14 November 2014

AXA 3308-41-91E

Dat AXA kwaliteit levert staat buiten kijf. Wat begon als verzekeringmaatschappij, is uitgegroeid tot een groot bedrijf in het leveren van verzekeringstechnisch uitstekende producten.

Met de AXA 3308- serie zet AXA wederom een stap dichterbij het creëren van een veilig en functioneel product. Het kwaliteitswaarborgen van de AXA raamsluitingen  gaat met de 3308-41-91E ook in een rechte lijn verder.
AXA 3308-41-91E
Wat biedt de 3308-serie mij?
Buiten de standaard veiligheid – en kwaliteitseisen heeft AXA met de 3308-41-91E geprobeerd uw raam veilig doch functioneel te houden. Doormiddel van een drukknop bied deze raamsluiting net dat beetje extra. Waar uw raamsluiting eerst met een simpele zwaai openging draagt de drukknop zorg voor een meer complexe handeling.

Wanneer te gebruiken?
De AXA 3308-serie heeft al meer dan de standaard raamsluiting. Is veiligheid een sleutelbegrip voor u past deze raamsluiting prima binnen uw wensen. Daarnaast is deze serie te gebruiken voor: draai-, klep-, uitzet- en valramen. Het is een links sluitend model en geschikt voor zowel naar binnen als buiten draaiende ramen.

Voorzien van een ventilatienok
Doormiddel van de zogenoemde ventilatienok kunt u uw raam vergrendeld op een kier zetten. Frisse lucht naar binnen, ongewenste buitenstaanders blijven buiten. In combinatie met de drukknop hoeft u zich niet langer zorgen te maken of u dat raam wel dichtgedaan heeft voor het boodschappen doen.

De looks
De AXA 3308-41-91E wordt geleverd in de fabriekscode F1. Deze code staat voor een zilverachtige grijs kleur. Het model is mooi afgerond en gepolijst zodat uw raamsluiting uitblinkt bij de rest van uw in-, exterieur.

Duurzaamheid
Door de geanodiseerde bewerking kunt u er vanuit gaan dat de 3308-serie een lange levensduur heeft. Doormiddel van een oxidelaag wordt de raamsluiting voorzien van een coating die één wordt met het materiaal zelf. Dit weert roest, maar geeft ook de mooie kleur aan de sluiting.

Montage
De AXA 3308-41-91E wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Kijk dus goed op welke manier u de sluiting wilt vergrendelen. Heeft u liever een egale bewerking kies dan bijvoorbeeld voor een inbouwsluitkom. Kiest u liever voor een snelle bevestiging zonder al teveel technische poespas schroom u dan vooral niet om voor de inbouwsluitkom te kiezen.

Uiteraard is de 3308-41-91E ook te verkrijgen in de rechtse uitvoering deze vind u hier.

No comments:

Post a Comment