Sunday 16 November 2014

AXA 3308-41-91E de raamsluiting met nét dat beetje extra

Hoe leer je beter je product kennen, hoe speel je beter in op de vraag van de consument? Vragen als deze stonden bij AXA al centraal sinds het begon als een verzekeringsmaatschappij. Als we dus even stil staan bij het feit dat een verzekeringsmaatschappij hen eigen aanbevolen materiaal verkoopt, kunnen we er van uitgaan dat het zeker aan een stel eisen moet voldoen.

Waarom een 3308 raamsluiting?
Met de 3308-41-91E tracht AXA meer functionaliteit mee te geven aan hun raamsluitingen. Naast de extra functionaliteit ziet AXA graag meer veiligheid terug in hun producten. Dit realiseren ze ditmaal doormiddel van een drukknop. U moet deze knop indrukken om de raamsluiting te kunnen ontgrendelen. Op zich geen complexe handeling, maar neem een kleine dreumes van 3 jaar, daar zou die handeling toch het verschil kunnen maken tussen een open of gesloten raam.


Wanneer gebruik ik de AXA 3308-41-91E?
Voor: draai-, klep-, uitzet- en valramen is de AXA raamsluiting speciaal ontwikkeld. Let wel op de draairichting want dit type raamsluiting is alleen toepasbaar op ramen die links sluitend zijn. Wel kan dit type op zowel naar binnen als buiten draaiende ramen gebruikt worden.

De ventilatienok
Doormiddel van een klein uitstekend stuk aluminium (de nok) is het mogelijk uw raam open te laten. Een kleine kier zal de doorvoer van frisse lucht gangbaar maken, en toch uw raam nog vergrendelen opdat hij door een ruk wind niet openwaait en buitenstaanders niet ongewenst ‘binnen staanders’ kunnen worden.

Het uiterlijk
De AXA 3308-41-91E is alleen verkrijgbaar in F1, wat staat voor de kleurcode zilverachtig/grijs. Dit model heeft mooie afgeronde vormen en glanzende afwerking. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken of kinderen veilig in de buurt kunnen spelen zonder zichzelf open te halen.

Duurzaamheid
AXA heeft voor de 3308-41-91E gekozen voor een anodiserende bewerking. Doormiddel van elektrolyse  ontstaat er een chemische reactie binnen het metaal. Nu draagt het metaal een oxide coating met zich mee wat zorgt voor een prachtige glans en een roestvrij product.

Montage
De AXA 3308-41-91E wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Kijk dus goed op welke manier u de sluiting wilt vergrendelen. Heeft u liever een egale bewerking kies dan bijvoorbeeld voor een inbouwsluitkom. Kiest u liever voor een snelle bevestiging zonder al teveel technische poespas schroom u dan vooral niet om voor de inbouwsluitkom te kiezen.

No comments:

Post a Comment